Mijn arm is pijnvrij!

Gepubliceerd op 23 maart 2023 om 11:34

Afgelopen vrijdag bij de workshop 'Neem jouw plek in' gebeurde er hele mooie dingen. Een daarvan deel ik graag met je:

Een van de deelneemsters had last van haar rechter-arm en heup. Vooruitlopend op de workshop van 13 mei 2023 waar ik een hele dag met fysieke kwalen en onbegrepen klachten aan het werk ga, hebben we de rechter-arm en de rechterheup opgesteld.

De pijn was een heel duidelijk signaal om eindelijk eens stil te staan en te kijken wat er is. (Dit is de korte samenvatting :-) )

Vaak zien we dat het iets betreft wat lastig is om aan te kijken omdat het je heel verdrietig, boos of gefrustreerd maakt. Het is ook vaak iets wat je draagt voor jouw ouders en/of grootouders omdat het verdriet te groot was voor hen om aan te kijken of te dragen. Soms weet je zelf niet eens goed wat er is omdat er niet of nauwelijks over gesproken werd. Wanneer je de tijd neemt om het te zien en er bij stil te staan is de pijn niet meer nodig en komt er ruimte voor heling.

Binnen de veilige setting van de workshop kon de deelneemster dat wat zich aandiende er laten zijn. Dit gaf haar veel ruimte en ook opluchting want tja, je voelt echt wel dat er wat 'draait' en als dat eindelijk gezien wordt dan wordt je er zelfs ook op een bepaalde manier een beetje blij van!

De volgende dag kreeg ik een berichtje dat de arm pijnvrij was. Wel wat stijf, maar ze kon hem weer omhoog krijgen. Magisch hoe dit werkt!

Wanneer heb jij voor het laatst even stilgestaan om te ervaren wat er is? Wil je hieronder eens met me delen wat er toen gebeurde? Of is het spannend om stil te staan omdat je dan bang bent dat je niet meer op gang komt? Ik ben benieuwd!

Benieuwd of dit ook voor jou zo kan werken? Neem contact met me op of geef je op voor de super-gave workshop van 13 mei. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.